Ritt

På disse sidene ligger det informasjon om rittene som vi både arrangerer og som flere av våre medlemmer deltar på.

Klubbrittene våre foregår stort sett enten i lysløypa på Harestua eller i kategori 3 stigningen opp til Bislingen. Påmelding og tidtaking for klubbrittene skjer gjennom eqtiming sine løsninger.

Våren 2020 er blitt spesiell på grunn av Corona situasjonen. De vanlige klubbrittene ble erstattet av ukentlige segment konkurranser på strava. Gjennom 4 uker i mai måned, gis det poeng til de beste fordelt på 3 forskjellige segmenter og en total poengliste etter 4 gjennomførte uker blir satt opp. Les mer her.

Første del av 2021 sesongen ser dessverre ut til å bli lik som for 2020 sesongen. Det blir få ritt å delta på. Når det gjelder klubbritt er planen å arrangere dette på samme måte som for fjoråret. Dvs ukentlige segment konkurranser på strava. Gjennom 4 uker i mai måned, gis det poeng til de beste fordelt på 3 forskjellige segmenter og en total poengliste etter 4 gjennomførte uker blir satt opp. Segmentene vil være tilnærmet lik som for 2020 sesongen, med unntak av segmentet i lysløypa som får en liten endring på grunn av arbeidet med jernbanen.

Kommentarer er stengt.